kolmapäev, 14. mai 2008

Lähen täna teatrisse. Sellega seoses tekkis uitmõte - ehk peaks juukseid kammima? Samas ei ole päevapealt prauhh tehtud muutused alati parimad. Parem kammin siis, kui tagasi kodus olen.

5 kommentaari:

andry ütles ...

sobiv vöimalus tsiteerida klassikuid:

Kammida? Milleks? Ei kesta saa jäädavalt see. Ja korraks ei tasu ju vaeva.

Majakovski
Kas Saun vöi Lutikas, ei mäleta, näidendid igatahes mölemad

andry ütles ...

aga ei soovita sama rida jätkata
ntx: pesta
syya
musitada
ja nii edasi
ja nii
tagasi

andry ütles ...

ma lihtsalt yritan sulle näidata, et mida lyhem jutt, seda rohkem kommentaare:D

Ja mul on jube hea tuju, Tiina maandub täna eestis, ta on mulle lähemal, usu vöi ära usu, aga ma tunnen seda:D:D:D:D:D:D:D

Anonüümne ütles ...

pikendan siis veelgi seda kommentaaride rida. Kuigi hilinemisga. aga järgmiseks korraks siis.
Et mis neist kammida, variant on ka nad lihtsalt paelaga kokku siduda. Pole kammind, aga välimus justnagu uus. Hundid söönud, lambad terved :D:D:D

mererohi ütles ...

mul käisid kunagi hiiumaal külas kaks sõbrannat, mõlemal palmik vööni. nemad otsustasid kohe saabudes, et juukseid nad ei kammi, kuna neil on puhkus ja ülejäänud aja käivad kummimantlitega.
siis läksid nad hääletades kõpu poolsaarele, tuiasid seal ringi ja otsustasid ööbida sel ajal täiesti tühja ja mahajäetuna seisnud rahvamajas.
kuna neil mingeid matkaasju polnud, siis lahendati tekiküsimus nii,et üks leidis maast vana žileti ja teine lõikas sellega akna küljest maha päevinäinud kardinad.
sellest nad rääkisid mulle siis, kui tulin rattaga mööda teed ja tabasin nad uude sihtkohta hääletamas. üks seisis kummimantli lehvides, käsi püsti tee servas, teine istus kraavis ja kudus kampsikut - milleks raisata aega?
kuna ka mul on puhkus, siis ma juukseid ei kammi ja seda juba mitmendat nädalat, kummimantli ja kardinate mahanüsimise etapp pole veel saabunud.