kolmapäev, 31. oktoober 2012

Hämmastav

Netis sattusin tuttavale nimele, mis oli seal imelikus kontekstis. Selgub, et poiss, kellega ma koos lasteaias käisin ja pudi sõin, õpetab inimestele nüüd maagilisi maatrikse.
Selle juurde sattus ta kasiinoärist.
Vabaduseõpetus, mida ta levitab, on kuidagi segasevõitu.
Seal on palju mõisted, mida kasutatakse ebaharilikus kontekstis ja veider rahvamuusika, mida lauldakse olematus keeles, mis olevat esimene maailmas räägitud keel.
Poisi elukaaslane on keegi saarlanna, kelle mälumaht kuueselt äkitselt suurenes ja ta mõistis, et on pärit teisest maailmast, kuskilt, kus pole füüsilist eksistentsi ja on hoopis heliväljad. Eluga Maal on tema kinnitusel väga keeruline kohaneda ja inimesi raske mõista.
Hämmastav tõepoolest!
Siis kui mina olin kooliraamatukoguga ühe ringi peale saanud, ronis see poiss veel sõna otseses mõttes puu otsas ja nüüd äkki räägib inimestele, et ta on tulnud teiselt planeedilt.
Tema oli ka see mees, kellest Pealtnägija tegi mingil ajal klipi, sest ta müüs mingeid kalleid ripatseid, mis pidid kuidagi mõjuma, aga ei mõjunud.

Vaata, kuidas inimene võib ajaga muutuda! Lasteaias ta paistis välja ainult sellega, et kukkus alailma mõne luu puruks, need olid tal sellised haprakesed. Ju on nüüd kosunud.


Kommentaare ei ole: