laupäev, 24. juuni 2017

Mastaapne värk

Sel nädalal sai põhikool läbi. Kõik toimus muidugi nii suurelt, et keegi ei saa pilte vaadates küsida, kus siis ülejäänud on (nagu tegi mu poeg, kui ühe maakooli lõpuklassi ühispilti nägi).


 Lõpetajad oli kokku 156, mis teeb 7 paralleeli ja veel S-klass, kus on need, kes rohkem abi vajavad. Aktus toimus kahes osas, sest kõik poleks muidu aulasse ära mahtunud kõigi oma peredega.
Lõpetajad olid ülimalt puhevil, poistel olid uhiuued ülikonnad, läikivad lipsud ja ilurätid taskutes. Tüdrukutel kaharad, pikad, lühikesed, mustrilised ja mitut muud moodi kehakatted.

Kaks tüdrukut said kiituskirja moeloomingu eest ja nägid eristuvad välja, ühel olid heledad mustrilised püksid, teisel midagi Hiina moodi ja ta tegi lavale minnes mõnusalt ülbikult endast selfi. See oli väga stiilne.

Aa, kõik ju marssisid paaris sisse, ikka poiss ja tüdruk ja enamvähem kõik paarid said nii täis ka. Siis oli noormeestele öeldud, et aidaku neiud lavale tunnistuse järele ja alla ka. See nägi päris äge välja ja muidugi veidike selline puhvitud ja kõik tundsid ennast veel tähtsamana. Noh ja mõnele neiule kulus väike tugi ikka ära ka.

Aktus kestis poolteist tundi. Lauldi ja mängiti muusikat ja lennu parim pidas kõne. Lisaks olid klassijuhatajad valmistanud ette videopöördumise luulevormis ning lapsevanematelt oli ka üllatus, nimelt oli Marten Kuningas kohandatud sõnadega sisse laulnud räpi, mille saatel me ringi keksisime ja suud liigutasime. Lastele õnneks meeldis, sest kõik olid suu pidanud ja see oligi neile üllatus.

Proovisin seda siia laadida, sest mind näidatakse ka sekundi vältel suures plaanis, kuid ei saanud. Muidu, praegu on link veel aktiivne, kui keegi vaadata viitsib, saab seda teha SIIT.

Mis laps edasi teeb?
Suvel töötab rattapoes ja sügisest sama kooli gümnaasiumisse edasi. Ja eks siis näis.

Mul on südamest hea meel, et see etapp läbi on.

Siin ta oma uues ülikonnas uhkeldab:










Kommentaare ei ole: