esmaspäev, 22. detsember 2008

Kuidas piparkookidest sai päts leiba

Oli selline asi, et üks naine ostis poest leiba, mille põhi koosnes põhust. Saatsin avalikele suhetele pildi ja päringu. Avalikud suhted saatsid pildi laiali kõigile oma tootjatele.
Esimesena helistas suure ja tuntud tööstuse suurkliendihaldur.
"Ei no milleks seda pilti kuhugi panema hakata, ei ole vaja, kõigil ju juhtub, esimene kord ja oh ärme rutta, millal teil aega on? ... saame linnas kokku ja räägime ja...teate ma tulen ise teie juurde kontorisse, võtan piparkooke kaasa ja arutame...ah, see leib on teil ka seal? no väga hea, ma siis tulen..."
Aeg läks, päev veeres, ei olnud kuskilt kippu ega kõppu ega piparkooke kah.
Helistasin avalikesse suhetesse. Närvis mees oli muutunud rahulikuks ja pisut pilklikuks, sest sai teada, et nende poes müüakse säärast eksklusiivset toodet, kus PEAVADKI õled sees olema.
"Võite ju pildi panna... kui tahate meile reklaami teha!"
Ja suurkliendihaldur: "Teate see polnudki meie toode! Meil kaks tehast kõik tagajalgadel, kõik juhtkond jooksis ja ... vaadake ega see pole mingi nali praegusel ajal, kui tootega midagi... aga eks meil on ka asju, mis maainimestele korda lähevad, praegu on suur teema ju vabariigi leib, mis varsti müügile tuleb ja ... vot, kui meil veebruaris see leivakampaania on, siis ma kohe tulen ja toon teile pätsi leiba!"

Tänud ette!

Kommentaare ei ole: