pühapäev, 8. veebruar 2015

Väga lihtne vol2

Lapse jutu järgi olid maadlusvõistlused päris naljakad ja seda just sellesama kaalu pärast. Kõik teised olid ka ju üritanud ennast võimalikult kergeks saada ja enne kaalumist peaaegu enam ei söönud.

Üks ümmargune poiss leiti küpsiseid nosimas ja sellest tuli paras kisa - treener kaalus lapse kähku ära ja leidis, et ta on 300g üle oma kaalu. "Sellepärast sa oled nii paks, et ei suuda tundigi söömata olla," ahastas treener, ladus lapsele selga kõik käepärased paksud riided ja saatis ta jooksma.

Teised vangutasid päid ja arutasid, et no kui rumal saab olla! Enne kaalumist küpsiseid süüa! Aga poiss suutiski oma paksude vattide all nii palju higistada, et sai kaalumiseks numbrid korda.

"Pärast kaalumist jooksid kõik kohe oma kottide juurde saiu ja lihaleibu sööma, kõige rohkem sõi üks 32kg, kellel olid korraga ees salat, kohukesed, saiad, konserv ja võileib. Aga tema on ka Eesti meister," rääkis laps.

Temal endal oli selleks ajaks juba ükspuha, sest ühe raskema jõmmiga heidet proovides, oli "ranne pärast imeliku nurga all!". Mis tähendas traumapunkti minekut ja kipsi. Homme lähen lapsega traumatoloogi juurde ja eks siis näis, mis ja kui hullult puruks on. (Tervisesport, ma ütlen küll!)

"Aga ma õppisin tegelikult väga palju," väitis laps ise ja leidis, et võistlused on kordaläinud. Kui ilmnes, et õhtuks lähevad sõrmed paiste, kipsi alt sügeleb ja sellega on paha magada, siis ta rahulolu küll natuke vaibus. "Olen palju mõelnud, mis tunne on mingit luud murda, tuleb välja, et see pole tegelikult nii valus, kui tundub, ainult väga tülikas," ütles ta veel. Nojah.




Kommentaare ei ole: