kolmapäev, 21. november 2007

Veel toidust, seoses pressiüritusega

Täna käisin kentsakal pressikal - esiteks oli korraldajaid algusest peale rohkem, kui osalisi. Ja need osalised kogunesid enne algust ruumi taha, kus oli peen snäkilaud. Nad sõid ja jõid ja arutasid, mis kummalised viljad need kollased ja hapud võiksid küll olla.
Või et kas seda juustu peaks lahti ka lõikama - ah las ta olla suures käntsakas, nuga on ju kõrval.
Ja lõpuks oli üldsegi fotograafe rohkem, kui kirjutajaid, pildistada aga ei olnud justkui midagi. Kõik tegid pärast taldrikutega kolm tiiru, see oli tore, sest kõht oligi väga tühi ja juustu ma lõikasin endale ka ja neid kollaseid hapusid sõin ka mitu tükki.
Midagi ei paistnud söövat kiirustav teleajakirjanik, mis võis olla ka põhjus, miks õhtuse saate esiuudis nii veidralt fookuseta oli.
Lisan pildi kolleegist, kes oli mu pressikalt tööle naasmise ajaks haaratud jubedast tähenärimishoost (sarnaneb pisut linnutaudile) ja viskles oma lauale kogunenud paberihunnikus, õigustades seda väitega, et tal on palju tööd. Ta rääkis ka pisut seosetut juttu, mille sõnumist sain aru, kes on siin majas kõige töökam ja et mina see vist ei ole. Vähemalt mitte täna.
Oh maa ja ilm küll! Nii palju siis toidust.

2 kommentaari:

KH ütles ...

Tere

Kui tähenärimises dieedil olla, kas siis tohib närida ainult lühilauseid??

Murelik närija

mererohi ütles ...

Teade murelikule närijale: üldiselt on soovitav hoiduda sõnadest, kus on palju oosid ja eelistada neid, kus on iid. Teesid võib süüa, kui enne katus ära koorida.