esmaspäev, 14. juuni 2010

Käimistest

Pressireisil käisin eelmisel nädalal, sellega liitusin poole pealt ja see tähendas, et sõitsin rongiga Türile eelmisel õhtul. Rongi kõval ja äärmiselt ebamugaval istmel niheles veel uus-sots Marrandi.
Uudishimust aetuna küsisin, mida tema rongis teeb, mõtlesin, et äkki jäi lubadest ilma või nii.
Aga oli teisel auto katki ja koju rutt. Juhtuks seda ometi rohkem, et poliitikud rahva seas sõidaks rongis, siis ehk oleks nurin suurem ja istmed läheks paremaks lõpuks.

Pressireisil nägin ka kihvadega kitse ja seda, kuidas klaasist elevanti tehakse.

Siis käisin Soomaalt läbi ja vaatasin tornist sood. See oli kenasti avar ja pidas end korralikult ülal.


Meeste tantsupeol käisin ka, see üritus oli kohapealt tunduvalt parem, kui telest vaadates, kus ta üsna uimane tundus.

Siis jõudsime veel enne kõiki neid asju Käsmu Matvere kontserdile, kus lauldi kenasti mustlaslaule. Karlile meeldis väga hariv osa ehk vahepealsed tekstid, Vahemerele meeldis instrumentaalpala ja mulle merevaade. Kolleegi mehele, kes ka seal oli, ei meeldinud seevastu miski.

Aga tippsündmus leidis aset eile - käisime korraks läbi Jägala joalt ning sealne külapood oli olnud juba üle 24h elektrita. Külmkirstud sulasid ja pood jagas soovijatele tasuta sulanud jäätist. Võtsime kõik ühe ja Karl kaks.

Külastasin esimest korda portaali eesti.ee ja tegin päringu oma isikuandmete kohta. Sain kahe päringu peale kokku teada, et mul on isa, ema ja laps, mingit venda see süsteem ei näidanud.

Lisaks tuvastasin, et minu nimega inimesi on rahvastikuregistris praegu 44, venna nimega 111, ema nimega üle 5000 ja isa nimega 68 ja lapse kahe eesnimega 21.

Kommentaare ei ole: