esmaspäev, 11. juuni 2012

Asjade nihutamine

Asjade nihutamine ehk kolimine käib kontoris järjepanu edasi. Me tõmbume kokku väiksemale pinnale ja see on vaevarikas. Tähelepanu pööratakse kõiksugu pisiasjadele, näiteks, et kolitavalt kraamilt oleks kleepsud maha võetud ja kapid seisaks sirgelt, mis kenasti viibki tähelepanu peamiselt - uus korraldus on lootusetult ebamugav ja töötamist raskendav.
"Tihepidamine!" ütles üks kolleeg hommikul ja märkis, et kööginurgas oleks veel mitme laua jaoks ruumi.
Müratase on tõusnud 100%. Kõige halvem küsimus on praegu: milleks seda kõike vaja on? Seda lihtsalt ei ole tervislik küsida. Õnneks ta küsib ennast ise.
Hetk reedest.
Perearst arvab, et mul on stress. Kõik proovid on korras, aga süda teeb jõnkse ja hüppeid nagu vasikas kevadel. Ehk on võimalik edaspidi arstitõendi alusel paluda võimalust kodus töötamiseks?

1 kommentaar:

Rannapiiga ütles ...

Ma arvan küll, et sa võiksid kodus töötamise võimalust paluda. Tõsiselt. Tuleta meelde, kes meil möödunud aastal töötulemuste eest preemiareisid said - kõik olid ja on siiani kodustöötajad. Kui tahad istud kasvõi köögis kraanikausis, kui tahad lamad selili voodis. Töötad öösel või päeval, millal parajasti paremini sobib. Ja mõte muudkui jookseb ning sõrmed kribavad. Ja peamine - keegi peale sinu enda su töölauda nihutama ei tule :) Seega - esita taotlus!