reede, 20. veebruar 2009

Odavad ostud

Läksin poest läbi, et sealt maitsvaid heeringaid osta, aga heeringaletis oli kole ja aeglaselt nihkuv saba. Seda passides leidsin juurikate juurest äärmiselt huvitava rohelise salati segu (mulle tundmatud kõrred ja lehed, hinnaga 21.90), mis paistis väga isuäratav, sest peamiselt sõin tööl täna eilsest uue kujunduse esitluspeost ülejäänud kringlit ja magusaid saiu.
Sinkide juures polnud midagi, aga see-eest oli tekkinud mu tavapärasele rajale miski riiul ja seal oli alega (20,90) Kreekas toodetud ja plekkpurki pandud asi, mis kirjelduse järgi on viinamarjalehtedesse mähitud riis. V huvitav, ma pole seda söönud ka kunagi.
Siis ostsin veel suure paki jäätist, see oli ka allahinnatud (17), ühe soodushinnaga veini (hinda ei mäleta) ja soodushinnaga Fairy (17 - ei ole aimugi, palju see muidu maksab) .
Lisasin veel mõned odavad ja vajalikud tooted ja hei! kassas pidin maksma kõige selle eest üle 200 krooni.
Praegu söön eilseid kotlette ja mõtlen, et oleks pidanud ikka heeringa võtma ja ära tulema.

2 kommentaari:

andry ütles ...

Poeskäimine on slaalom.
Võimalikult sirget teed pidi kassasse, ilma lippe ümber ajamata ja ostukorvi täitmata.

A teinekord on nii mõnna sööstoste teha, on ju

Anonüümne ütles ...

kusjuures kreeka konservil polnud viga. Ajakirjanik, kes ka purki nägi, arvas küll, et mu eesmärk on peale enda veel võimalikult paljudele mürgistus põhjustada ja ema tsiteeris teda hiljem korduvalt, hoides kinni kord kõhust, kord südamest.
häh.