reede, 18. jaanuar 2008

Ooperifantoom kiusab Tuhkatriinut

Eile võis SL Õhtulehest lugeda vanurist, kes jäi Estonia teatris pärast Tuhkatriinu etendust kemmergusse kinni. Istus seal pimedas mingi 20 tundi, mis on täiega masendav.
Septembris käisime Merepiiluga sama asja vaatamas, vetsu kinni ei jäänud, aga meie selja taga hakkas keset etendust üks soomlane äkki oksendama, see oli ka pärsi vastik.
Ära ka ei läinud, küüris ennast seal meie selja taga krabinal ja haises mis kole. Pärast ei saanud ma enne rahu, kui kirjutasin teatri pressipealikule, kes mõne aja pärast teada andis, et tegu polnud end oimetuks joonud põhjanaabriga - sel naisel olevat lihtsalt halb hakanud, mingi haigushoog bla-bla.
Nojah. Eks juhtuda võib kõike. Aga kui halb hakkab, siis taevas hoia, ei ole vaja ju enam seal ühe koha peal edasi istuda ja teiste inimeste elu rikkuda, hoopis kavalam oleks saalist välja minna.
Nüüd ma leian muidugi, et vaesel vanuril käis käsi veelgi kehvemini, isegi kui tal olnuks mobiiltelefon, siis seal keldris polnud ka raasugi levi.
Ilmselt on selle Tuhkatriinu-etendusega midagi ikka lahti, aga vähemalt võib arvata, et edaspidi uurivad koristajad tualettides eraldi isegi kõik pottide tagused läbi. Ja nad ei aima, et ooperifantoomil on juba uued ja veel jubedamad plaanid peas liikumas.
Ma arvan, et ta lihtsalt ei salli Tuhkatriinut.

Kommentaare ei ole: